Bliv en del af Bureau Veritas

Hvorfor arbejde hos "BV"?

Hvorfor arbejde hos Bureau Veritas?

At få en karriere hos BV er ikke bare et job, det er en mulighed for at være med til at skabe en fremtid, hvor der er fokus på sikkerhed og en grønnere retning i samfundet. I Danmark er vi knap 200 medarbejdere, hvor vi til dagligt arbejder på tværs af teams for at skabe et fælles fundament – ​​nemlig at guide vores kunder i den rigtige retning.

Hos Bureau Veritas tror vi på, at det gode arbejdsliv indebærer forståelse, personlig udvikling og ikke mindst professionel fremgang. Vi ser gerne, at du inddrager os i dine ambitioner, så vi sammen kan vækste.

Er du interesseret i at vide lidt mere om vores forskellige jobfunktioner eller vil du gerne vide, hvorfor vores kollegaer synes at ”BV” er den rette arbejdsplads for dem? Så kan du møde et par stykker af vores søde kollegaer her.

Image
Peter Worck, netværksgruppen kvalitet, Bureau Veritas
Peter
Worck

Sales- & Training Manager

Bureau Veritas Denmark

Det bedste ved at arbejde i Bureau Veritas er helt sikkert den forskelligartede hverdag med kontakt til mange forskellige kunder og deres udfordringer. Bureau Veritas er en virksomhed med fantastiske og gode kollegaer. En virksomhed med opgaver, der gør det interessant at møde op hver morgen, og hvor der er muligheder for at udfordre og blive udfordret. En virksomhed med gode værdier, og hvor der er respekt for hinanden.

BV’S VÆRDIER

Nogle af vores værdier er integritet og opretholdelse af en høj ansvarlighed. Vi skaber tillid mellem virksomheder og deres kunder, og således viser vi, at vi er villige til at arbejde hårdt for at lære og udvikle os. I vores virke dyrker vi et åbent og inkluderende miljø. Og etik, sikkerhed og økonomisk styring er en del af fundamentet i vores fælles kultur.

Læs mere om BV's værdier her

Image
Bureau Veritas' værdier