Retail store, Bureau Veritas

Kemikalier i forbrugerprodukter

Alle materialer omkring os, vores møbler, mobiltelefoner og det tøj, vi har på, er en blanding af forskellige kemikalier. Det er med andre ord ikke til at forestille sig forbrugerprodukter uden kemikalier.

Dine udfordringer

  • Produktsikkerhed & compliance Du er som markedsfører af forbrugerprodukter ansvarlig for, at dine produkter er sikre at bruge. Forbrugere og myndigheder stiller stigende krav til dine produkter – både hvad angår sikkerhed, indhold og hvor de kommer fra. Bureau Veritas kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke krav du er mødt af – på forskellige produktkategorier og på forskellige markeder.
  • CSR & bæredygtighed Har du allerede styr på compliance delen, så kan det være du sigter efter øvrige muligheder, som kan styrke dit brand, dine produkter og din position på markedet. Bureau Veritas kan hjælpe dig med mulighederne inden for CSR og bæredygtighed, samt afdække risici i hele værdikæden fra leverandør til produktet er hos forbrugeren.

Oplev vores tjenester inden for Produktsikkerhed samt CSR & bæredygtighed

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Tomas Riegels-Jørgensen direkte på +45 2684 4199 | tomas.jorgensen@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.