Karriere hos
Bureau Veritas

Hjælp med at gøre verden til et sikrere sted

Er du klar til at deltage i en inkluderende og innovativ virksomhed i en industri med et højt tempo til gavn for kunder og samfund som helhed? Vi er ivrige efter at arbejde med folk som dig.

Hvert år byder vi velkommen og træner nogen af verdens mest dedikerede, talentfulde og højt kvalificerede ingeniører, teknikere, inspektorer, revisorer og supportpersonale. Så snart de er ombord og en del af virksomheden, kalder de vores firma ”BV”.

Vær innovativ sammen med os

Bureau Veritas indebærer et stærkt brand og en stærk teknisk ekspertise. Det betyder samtidig stærkt kundefokus samt en innovativ ånd. Når vores industri aldrig stopper med at forny sig selv, gør vores folk det heller ikke. Ved at blive en del af holdet byder det på fortsat læring gennem, arbejde, faglig træning og fremskriftsprogrammer, der alle hjælper med at gå fra job til karriere.

Del dybe og meningsfulde værdier

Vi forener ekspertise, ydeevne og innovation for vores kunder for dermed at kunne hjælpe dem med at håndtere kvalitet, sundhed, sikkerhed, miljøbeskyttelse og udfordringer forbundet med socialt ansvar.

Og i en industri, der bygger på tillid, vægter vi vores etiske kultur højt. Retfærdighed, ærlighed og gennemsigtighed – vores etiske kodeks består af disse værdier, hvorfra vi tager kollektiv stolthed.

Bureau Veritas

Hvorfor arbejde hos Bureau Veritas?

Vores folk er kernen i alt, hvad vi gør, og derfor har vi arbejdet hårdt for at kunne skabe en støttende og engagerende kultur, hvor enkeltpersoner får mulighed for at udleve deres sande potentiale.

Hos Bureau Veritas kan du drage fordel af et travlt, varieret og kundeorienteret miljø, der arbejder med markedsledere på tværs af sektorer. Vi er stolte af vores partnerskabstilgang, hvilket betyder, at du vil blive opfordret til at udvikle stærke kundeforhold – herunder anvende din tekniske ekspertise sammen med service excellence for at nå vores kunders mål.

Alt sammen støttet med konkurrencedygtig løn, fremragende fordele og et struktureret udviklingsprogram fra en global leder, der sætter folk først.

Peter Worck
Peter
Worck

Customer Relations Manager Certification Bureau Veritas Certification

Bureua Veritas Danmark

Det bedste ved at arbejde i Bureau Veritas er helt sikkert den forskelligartede hverdag med kontakt til mange forskellige kunder og deres udfordringer. Bureau Veritas er en virksomhed med fantastiske og gode kollegaer. En virksomhed med opgaver, der gør det interessant at møde op hver morgen, og hvor der er muligheder for at udfordre og blive udfordret. En virksomhed med gode værdier, og hvor der er respekt for hinanden.

Læs også