Louise Elver - Kick Off Seminar 2020

Modul 3.A & 3.B
Ren samvittighed med mål lige i skabet!

Berendsen er med 18 specialvaskerier den største tekstilservicevirksomhed i Danmark, og virksomhedens 1.371 medarbejdere genererer en årlig omsætning på ca. 1,4 mia. kr. Berendsen, som er en del af franske Elis med aktiviteter i 28 lande i Europa og Latinamerika, tilbyder vask- og lejeløsninger indenfor arbejdstøj, toiletmiljøer, måtter, fladt linned, renrum, mopper og miljøklude.

CSR er vævet ind i Berendsens DNA, og virksomheden har gennem en årrække været certificeret efter globale standarder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og fødevaresikkerhed. Berendsen var én af de første virksomheder til at blive certificeret efter DS 49001 for samfundsmæssigt ansvar, og virksomheden tilbyder svanemærket vaskeriservice. Desuden er 85 % af alle anvendte tekstiler mærket med mindst ét af mærkerne: Svanemærket, EU-blomsten og OEKO-TEX, så kundernes samvittighed er helt ren.

Nu har Berendsen centrifugeret FN's verdensmål og gennem analyse og kortlægning sat fokus på, hvor virksomheden kan gøre den største forskel. Derudover har Bureau Veritas verificeret Berendsens indsats for FNs verdensmål efter en helt nyudviklet screeningsmodel, og deltagerne kan blive klogere på både baggrund, proces og resultater.

Louise Elver

Louise Elver, CSR Chef, Berendsen

introduktion ved Klaus Behrndt, Lead Auditor, Bureau Veritas

 

Spørgsmål:
+45 7731 1000