FSSC Version 6 Opgraderingsseminar

Formål

Formålet med opgraderingsseminaret Fra FSSC 22000 version 5.1 til version 6 er at give dig et indblik i de nye krav der er i version 6, samt et realistisk indblik i hvordan disse kan implementeres. 

Udgangspunktet er vores unikke position, som vi har i forhold til ISO 22000 standarderne. Bl.a. har vi et tæt samarbejde med FSSC 22000, og vores underviser er formand for ISO komiteen og arbejder løbende med ISO 22000 standarderne. 

Vi vil med udgangspunkt i den nye version af FSSC 22000 gennemgå kravene enkeltvis og sætte disse i relation til den eksisterende version. Samtidig vil vi bruge tid på at drøfte fortolkninger af disse krav og sætte de nye krav i relation til praktiske cases.

På opgraderingsseminaret har du mulighed for at komme med forslag til områder/emner som vi skal tage udgangspunkt i, hvorefter I i grupper vil arbejde med relevante cases.

FSSC 22000 er en overbygning til ISO 22000 med en række dokumentationskrav, der gør din virksomhed stærkere og er en afgørende faktor for arbejdet i den internationale fødevareindustri.

Målgruppe

Opgraderingsseminaret henvender sig først og fremmest til virksomheder der allerede har en FSSC 22000 certificering. Det vil typisk være kvalitets- og systemansvarlige samt andre ledende medarbejdere med ansvar for efterlevelse af kravene til virksomhedens fødevaresikkerhedssystem der kan have interesse i at deltage. 

Indhold

  • Gennemgang og diskussion af standarderne som udgør FSSC 22000 v 6 standarden 
  • ISO 22000 familien af standarder
  • Oversigt over nye og ændrede krav til de certificerede virksomheder samt andre krav der kan påvirke virksomhederne
  • Fortolkning af kravelementer og fastsættelse af forventninger
  • Praktiske cases gennem hele kurset
  • Lille test samt et afslutningsbevis

Information 

Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.   

Alle priser er ekskl. moms.    

Kurset udbydes af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S.   

Tilgængelige datoer

Startdato Slutdato Undervisningsform Lokation Book nu
september 04, 2024 08:30 september 04, 2024 16:30 Class Middelfart Book nu