Leverandørstyring

Formål

Leverandørstyring og kædeansvar bliver en stadig vigtigere parameter, når din virksomhed skal efterleve krav i gældende ISO-standarder og i nye EU-direktiver, heriblandt CSRD. Det er derfor vigtigt, at du har styr på dine leverandører, og om de lever op til din virksomheds krav til kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, CSR mv. 

Derfor afholder vi - i samarbejde med erfarne leverandørauditorer - et praktiskorienteret kursus om leverandørstyring, som klæder dig på til at udføre leverandøraudits samt sikrer, at leverandørstyring bliver en del af hverdagens fokus i din virksomhed. 

Som en BONUS er der indlagt en online opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden om leverandørstyring i praksis – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer. Online opfølgningsdag er planlagt på følgende dag:  

  • Den 22. april 2024 for kurset, der afholdes den 04.-05. marts 2024
  • Den 25. november 2024 for kurset, der afholdes den 08.-09. oktober 2024 


Målgruppe

Kurset om leverandørstyring er særligt relevant for dig, der er ansvarlig for leverandørstyring og skal gennemføre leverandøraudits, f.eks. indkøbere, QHSE-medarbejdere, kvalitetsmedarbejdere, produktionsteknikere, udviklingsmedarbejdere og andre med leverandørkontakt. Kendskab til ledelsesstandarder vil øge udbyttet, men det er ikke en forudsætning. 

Indhold

  • Baggrundsforståelse for leverandørstyring og audit
  • Metoder til planlægning, gennemførelse og opfølgning af leverandøraudits
  • Gennemgang af metoder til, hvordan virksomheden kan auditere CSRD og CSDD i leverandørkæderne  
  • Forberede praktisk gennemførelse af leverandøraudits
  • Opfølgning på gennemførte audits 
Information  

Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 

Ved tilmelding bliver du tilbudt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen for dette er DKK 1.200,- ekskl. moms og indgår ikke i kursusprisen.     

Alle priser er ekskl. moms.  

Kurset udbydes af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S. 

Tilgængelige datoer

Startdato Slutdato Undervisningsform Lokation Book nu
oktober 08, 2024 08:30 oktober 09, 2024 17:00 Class Middelfart Book nu