Statistical Process Control (SPC)

Formål

SPC er en effektiv metode til at overvåge en proces gennem brug af kontrolkort. Ved at indsamle prøver fra forskellige punkter i processen bliver afvigelser, der påvirker produktets eller servicens endelige kvalitet, opdaget og korrigeret på et tidligt tidspunkt. 

Derfor har SPC en klar fordel frem for inspektion og slutkontrol, og ved at implementere SPC i din virksomhed vil du både kunne reducere procescyklustiden, spild og produktionsomkostninger samt øge kundetilfredsheden. 

Målgruppe

Statistical Process Control (SPC) henvender sig til teknikere med speciale inden for kvalitet og målingsteknikker samt kvalitets-, proces- og produktionsingeniører og -specialister inden for planlægning, implementering, evaluering og forbedring af procesmonitorering og kontrolsystemer. Dertil er kurset også relevant for teamledere inden for produktion og kvalitetsingeniører. 

Indhold

  • Gennemgang af SPC-manualen  
  • SPC-værktøjer 

Information

Du får SPC-manualen med som en del af dit kursusmateriale. Det øvrige kursusmateriale fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 

Alle priser er ekskl. moms.

Kurset udbydes af:
Bureau Veritas Certification Denmark A/S. 

Tilgængelige datoer

Startdato Slutdato Undervisningsform Lokation Book nu
oktober 10, 2024 08:30 oktober 10, 2024 17:00 Class Middelfart Book nu