Netværk i medicinsk udstyr, Bureau Veritas

NETVÆRKSGRUPPE: 
MEDICINSK UDSTYR

Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas’ netværksgrupper.

Aktørerne i medico-industrien møder i stigende grad nye udfordringer. I netværksgruppen får du rig mulighed for at møde andre, der står med de samme udfordringer som dig, og høre oplæg fra eksperter inden for området.

Udvikling, produktion og markedsføring af medicinsk udstyr er underlagt en række lovkrav. Der er stigende krav om, at underleverandører til medico-industrien skal udarbejde teknisk dokumentation for de dele, de producerer. Alle producenter af medicinsk udstyr skal leve op til de væsentlige krav i enten MDD (Medical Device Directive) MDR der erstatter MDD, AIMDD (Active Implantable Medical Device Directive) eller IVDD (In Vitro Diagnostic Directive). Certificering efter ISO 13485-standarden giver mulighed for at skabe en struktur, der lever op til MDR, MDD, AIMDD og IVDD.

Netværksgruppens fokusområder

Vi kommer bl.a. ind på Interne Audits, Post-marketing Surveillance og Design Control koblet sammen med indlæg fra kompetente fagfolk, såvel som interne Bureau Veritas specialister med ekspertise på de relevante områder.

Som medlem får du udover de årlige møder adgang til et lukket forum, hvor alle informationer deles, medlemmerne imellem.

Vil du være med?

Prisen for denne netværksgruppe er: DKK 7.000,- / år

Tovholder

Kontakt

Zanne Johnsson
Senior Training Coordinator I&F
Telefon: +45 7731 1131
Mail: zanne.johnsson@bureauveritas.com

læs også