Press release

Bureau Veritas udbygger sine ydelser inden for informationssikkerhed ved at slå sig sammen med Secura

jan. 21 2021

Ved at overtage aktiemajoriteten i informationssikkerhedsspecialisten, Secura, udbygger Bureau Veritas sine ydelser inden for vurdering af overholdelsen af informationssikkerhed med "den bedste i klassen"

Bureau Veritas, som er verdensførende inden for test-, inspektions- og certificeringsydelser, bekendtgjorde i dag erhvervelsen af Secura B.V. (startende med aktiemajoriteten). Secura er en selvstændig servicevirksomhed specialiseret i informationssikkerhedsydelser. Secura vil være en af hjørnestenene i Bureau Veritas’ strategi inden for informationssikkerhed.

Den stigende efterspørgsel efter digital sikkerhed og ny lovgivning skaber et stigende behov for overensstemmelsesvurderinger. Derfor er test-, inspektions- og certificeringsydelser (TIC) inden for informationssikkerhed et marked under udvikling. Et marked, hvor man forventer stor vækst og et betydeligt momentum. Secura er en anerkendt spiller inden for informationssikkerhed med en stærk holdning til TIC-aktiviteter på det lovende, nye ”overenstemmelsesmarked”.

Secura har en holistisk tilgang til sikkerhed, når de med stor ekspertise og dygtighed udpeger og vurderer informationssikkerhedsrisici iht. standarder, strukturer og certificeringsprogrammer. Det er Securas mission at ”give dig et indblik i dine sikkerhedsforanstaltninger”.

Solidt placeret på det europæiske sikkerhedsmarked assisterer virksomheden forskellige internationale kunder og er aktiv inden for alle brancher med primært fokus på teknologi, energi, industri, bilmarkedet, finansverdenen, offentlige institutioner og sundhedsvæsenet.