Press Release

COVID-19 - pålidelighed og overensstemmelse i vaccinens logistikkæde

jan. 12 2021

Bureau Veritas og OPTEL indgår et paretnerskab og lancerer V-TRACE, som er en komplet og sikker sporbarhedsløsning i forbindelse med COVID-19 vacciner gennem hele forsyningskæden

Bureau Veritas, verdensførende inden for test-, inspektions- og certificeringsydelser, og OPTEL, ledende global udbyder af sporbarhedsplatforme inden for den farmaceutiske forsyningskæde, har indgået et samarbejde for at sikre driftsikkerhed og sporbarhed i forbindelse med  COVID-19 vaccine logistikkæder.

I de næste par måneder skal milliarder af COVID-19 vaccinedoser kunne gives hurtigt og sikkert til mennesker i hele verden. Kompleksiteten med kuldeforhold, rettidig levering og behovet for at nedsætte enhver risiko for afvigelser anses som kritiske udfordringer i forbindelse med en succesfuld storstilet vaccinering.

V-TRACE er en integreret løsning, som er designet til at spore og følge COVID-19 vacciner og samtidig sikre så få risici som muligt gennem styring og overvågning i hele logistikkæden. V-TRACE tilvejebringer en global styring af forsyningskæden ved hjælp af inspektører.

Takket være dette partnerskab er OPTEL og Bureau Veritas i stand til sammen at tilbyde en ekspertise, som er enestående inden for den farmaceutiske industri og sikkerheden i forsyningskæden.

V-TRACE er en unik, integreret løsning, som tilbyder myndighederne:

  • SYNLIGHED i forbindelse med overvågningen af vaccineordrer hele vejen gennem logistikkæden i et enkelt kontroltårn, som sikrer sporbarhed af hver enkelt vaccineparti.
  • OVERENSSTEMMELSE i vaccinepartier gennem dokumenteret indsamlet information om opbevarings- og distributionsforhold i hele logistikkæden.
  • SIKKERHED for at vaccinerne opbevares og transporteres korrekt og især at temperaturkravene overholdes ved hjælp af en temperatur verficiering af Bureau Veritas’ inspektører gennem hele logstikkæden.