Vores 4 væsentligheder

Din oplevelse af certificeringsrejsen er lige så vigtig for os som succesen for dine projekter. Derfor har vi spurgt dig, hvad du forventer af os - og vi har lyttet.

Bureau Veritas har forpligtet sig til at være din betroede og loyale partner, når du står over for de voksende udfordringer i vores tidsalder. For at tilbyde dig den bedst mulige certificeringsrejse har vi udviklet “Vores 4 væsentligheder” - fire grundlæggende elementer, som vi ønsker at definere din oplevelse med os ud fra. Vores 4 væsentligheder fungerer som rygraden i den service, vi leverer til vores kunder.

Klar & gennemsigtighed

Forståeligt nok vil du gerne vide, hvad der vil ske under et audit og hvornår. Du vil være i stand til let at stille spørgsmål gennem certificeringsprocessen, og Bureau Veritas vil fortsætte med at give dig omfattende, forståelige svar.

Vi ønsker, at du, som vores klient, ikke skal føle dig stresset. Du ved, hvad du kan forvente, og hvordan beslutningerne tages. Du vil føle dig forberedt på din audit.

Pålidelig

Når det kommer til certificering, er det uventede uvelkomment. Du ved, at du kan stole på vores auditorers ekspertise. Ingen ændringer forekommer i sidste øjeblik, ingen fejl i vigtige dokumenter opstår, og der er intet unødvendigt papirarbejde.

Vi ønsker, at du skal føle dig selvsikker, og at alt går som planlagt. Der er ingen overraskelser.

Praktisk

Vores mission er at gøre certificeringsprocessen så smertefri for klienter som muligt, især når der opstår problemer. Vores eksperter forstår, at indsatsen er høj og har et indgående kendskab til din virksomhed og dine behov.

Vi ønsker, at dit forhold til os skal være ubesværet. Vi gør vores yderste for at gøre forholdet let.

Partnere

Du forventer, at vi skal være loyale og opmærksomme som din partner, og det er præcis, hvad vi sigter mod at være. Det er vigtigt at opbygge et forhold til vores klienter baseret på tillid. Vi er ved din side gennem hvert trin - i det, der kan være en udfordrende proces. Dette er for at sikre dig, at både resultatet og processen for din certificeringsrejse er vellykket og berigende.

Vi ønsker, at du skal se os som en "ægte partner", der hjælper dig med at komme videre uden at belære dig.

Kontakt

Peter Worck
External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification
Telefon: +45 2250 6708
Mail: peter.worck@bureauveritas.com