Retail

Store Krav til detailhandlen

Detailhandlen bliver mødt af en lang række krav fra forbrugere, NGO'er og myndigheder. Disse krav omhandler bl.a. kvalitet, sikkerhed, miljø, klima og social ansvarlighed. Føler interessenterne ikke, at detailhandlen er sit ansvar værdigt, kan det have voldsomme konsekvenser for forbrugertilliden, virksomhedens image og indtjeningen.

Den proaktive virksomhed kan dog gøre en del, inden det kommer så vidt. Bureau Veritas kan ledsage dig gennem dine eventuelle problemer på alle faser i din organisation. Bureau Veritas hjælper nogle af verdens største detailhandelskæder med at leve op til omgivelsernes forventninger. Vi tilbyder en lang række af ydelser som inspektioner af butikker, leverandører og produkter, etiske audits og hygiejneinspektioner. Resultatet er minimering af risikoen for tilbagekaldelser, forbrugerklager, medieturbulens samt fastholdelse af et stærkt brand.

DIne udfordringer

  • Consumer Products Services - Har I ikke helt styr på, hvilke produkter der findes i jeres varer? Gennem Bureau Veritas Consumer Products services tilbyder vi dig inspektioner og test af dine varer, herunder avancerede laboratorietest af tekstiler for skadelige kemiske stoffer.
  • Arbejdsmiljø - Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter; tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud. Opbygning af et certificeret arbejdsmiljøledelsessystem sikrer et vedvarende fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø. Et fokus, der inddrager arbejdsmiljøet i det daglige arbejde.
  • Coperate Social Responsibility - Vil I gerne have en stærk positionering på markedet, og skabe tillid til forbrugerne? Med et fokus på CSR, kan I få skabt bæredygtige forretningsgange og fastholdelse af en dokumenteret indsats på området.
  • Fødevaresikkerhed og Food Inspection - Forbrugere og myndigheder stiller i stigende grad krav om, at de fødevarer, som vi alle spiser, skal være af høj kvalitet og sikkerhed. Bureau Veritas tilbyder inspektion, certificering, rådgivning og software løsninger, som sikrer jer en systematisk tilgang til fødevaresikkerhed og god hygiejne.

Oplev vores tjenester inden for Retail

Fandt du ikke den rigtige service?

Find flere tjenester i vores Solution Finder eller send en besked til os. Vi står klar til at hjælpe.