ISO 22301 certificering, Bureau Veritas

ISO 22301
certificering

Bliv certificeret efter ISO 22301 forretningskontinuitet

Bureau Veritas Denmark A/S

Serviceafbrydelse, IS/IT-udbrud og overtrædelser – hvad enten det er ondsindet eller utilsigtet, handlinger af naturen, ekstremt vejr eller gennem forstyrrelser i forsyningskæden. I dagens usikre verden er disse blot nogle få ud af de mange trusler, der ved at kompromittere din forsyningskæde, kvalitetsstandarder eller din virksomheds sikkerhed, kan skade eller endda gøre en ende på din virksomhed.

For at sikre, at du overlever og gendanner hurtigst muligt efter sådanne hændelser, er det altafgørende at etablere en strategi for at tildele ansvar og ressourcer for at forstå risiciene, planlægge en krise, skabe kontrol og strukturere operationer.

Ved at etablere et ISO 22301-kompatibelt forretningskontinuitet system forbedres din organisations modstandsdygtighed i hele virksomhedens økosystem og det samfund, det operere i. Du sender beroligende meddelelser til interessenter langs hele værdikæden for at demonstrere, at du er forberedt på en krise og både kan modstå og komme hurtigt væk fra enhver begivenhed.

Fordelene med en iso 22301 certificering

  • Forbedre dit omdømme til interne og eksterne interessenter
  • Beskyt din værdikæde og sikre forretningskontinuitet i lyset af flere trusler
  • Differentier dig selv fra konkurrenterne ved at bevise evnen til at komme sig
  • Minimere risici for ejendom, sikring mod indtægtstab og opretholdelse af pengestrømme
  • Sikre medarbejdernes sikkerhed og reducere risikoen for lovlig manglende overholdelse
  • Støtte fra en global leder inden for test-, inspektions- og certificeringstjenester
  • Forbedre bevidstheden om dit personale gennem træning
Image
ISO 22301-standarden bidrager til verdensmålene, Bureau Veritas

ISO 22301-STANDARDEN BIDRAGER TIL VERDENSMÅLENE

FNs 17 verdensmål er anerkendt på globalt plan og anses som væsentlige for at opnå en bæredygtig udvikling.

For at få succes med verdensmålene og komme i mål med planen, kræver det engagement fra erhvervsliv, enkeltpersoner, industri og regeringer. Her spiller de internationalt anerkendte retningslinjer, ISO-standarderne, en vigtig rolle, da de er bygget på konsensus og skaber grundlag for hvilken retning en udvikling skal tage. Dermed muliggør standarderne, at de involverede parter trækker i samme retning.

Ifølge ISO – International Organization for Standardization, bidrager ISO 22301-standarden til følgende verdensmål: 6, 7, 8, 9, 11, 16.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.