ISO 27001 certificering, Bureau Veritas

ISO 27001
certificering

Bliv certificeret efter ISO 27001 Informationssikkerhed

Bureau Veritas Denmark A/S

Hvordan gemmer eller overfører i data? Har I data i fysisk eller digital form? Eller diskuteres følsomme data i det offentlige rum? Uanset hvor dine data er, er det vigtigt at sikre dets tilstedeværelse.

 • Har I styr på jeres datasikkerhed?
 • Har I vurderet hvilken situation I står overfor?
 • Hvad gør I hvis uheldet er ude?

Bliv certificeret efter ISO 27001 Informationssikkerhed, eftersom truslen om brud på informationssikkerhed i vores teknologisk afhængige verden er voksende. En enkel hændelse af dette kan ødelægge din virksomheds image, påvirke forretningskontinuitet- og indtægter samt kompromittere din kundebase.

Store organisationer har længe været regelmæssige angrebsmål, men små og mellemstore virksomheder er i stigende grad også i fare. Som følge heraf står du over for strengere regulering, og interessenternes forventninger til datasikkerhed er højere. Derfor ser langt flere organisationer værdien af en struktureret tilgang til informationssikkerhed ligesom den, der leveres af ISO 27001-familien af vejlednings- og styringssystemer til informationssikkerhedsstyring.

Implementering af et styringssystem beskytter fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af virksomhedens oplysninger. Det minimerer risikoen for brud og sikrer, at du overholder lovgivningen om databeskyttelse.

Fordelene med en iso 27001 certificering

 • Beskyt dine oplysninger for at bevare virksomhedens kontinuitet
 • Sørg for overholdelse af stadig strengere regler
 • Vis dine interessenter, at du tager beskyttelsen af deres data seriøst
 • Inspirere tillid til dit lederskab blandt medarbejdere og eksterne interessenter
 • Reducér byrden for kontraktmæssigt krævede kunderevisioner ved at bevise overholdelse af internationalt anerkendte kriterier
 • Støtte fra en global leder inden for test-, inspektions- og certificeringstjenester
 • Forbedre bevidstheden om dit personale gennem træning
   

Vidste du, at... små og mellemstore virksomheder med mindre end 250 medarbejdere i stigende grad er udsat for IT-angreb?

Kilde: Symantec 2016 Internet Security Threat Report

kurser i iso 27001

Find relevante ISO 27001 kurser til implementering og vedligeholdelse af et ISO 27001 styringssystem i informationssikkerhed. Find kurserne ved at trykke på linket.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.