Camilla-Jeannett Dahl, Dangerous Goods Safety Advisor hos Bureau Veritas

Dangerous Goods Safety Advisor hos Bureau Veritas

"Synergi og balance på vægtskålen er essentielt, og når det på så fin og fornuftig måde smeltes sammen med et væld af muligheder for kompetenceudfoldelse, fantastiske kollegiale sammenhold og en følelse af både at høre til og høre med, så er den højere enhed opnået for mit vedkommende.

Jeg arbejder i vores farligt gods-team, hvor vi sidder en god håndfuld sikkerhedsrådgivere og undervisere, som alle praktiserer dét, vi er bedst til; at rådgive og uddanne inden for forskellige regelsæt for håndtering og transport af farligt gods – og hvor meget mere kan man ønske sig, end muligheden for hver eneste dag at nørde paragraffer med folk, som er lige så tossede med støvede regelsæt som man selv er?

Når jeg træder ind på kontoret føler jeg mig omringet af kompetente, menneskelige, inspirerende og anerkendende kollegaer, som tydeligt arbejder mod ét fælles mål. Og dét er drivkraften, der gør hver eneste dag til den nye bedste dag som medarbejder hos Bureau Veritas," - Camilla Jeannett Dahl, Dangerous Goods Safety Advisor hos Bureau Veritas.

Læs også