ISO 27001 certificering, Bureau Veritas

Stå stærkere i kampen mod hackerangreb, tyveri af data og informationsmisbrug

Mange virksomheder har allerede iværksat tiltag, der stiller dem bedre, hvis de bliver udsat for:

-     Hackerangreb
-     Tyveri af data
-     Informationsmisbrug
-     Mister deres data pga. vandskade eller brand

Der er dog stadig et stykke vej før vi står stærkere end modstanderen - i dag, men også i fremtiden. Er din virksomhed bevidst om konsekvensen af et af ovenstående scenarier, og ved I, hvordan I kommer videre?

Praktisk information vedr. seminaret

Dato: den 17. november 2020 kl. 8:30 - 16:30
Pris: 4.500 kr.

Tilmeld dig inspirationsseminaret her

Rabat: har du tidligere deltaget på et ISO 27001 Inspirationsseminar, vil du få 15% rabat ved at tilmelde dig Intern Auditor ISO IEC 27001, der afholdes den 1. december 2020.

Få værktøjerne til at give modstanderen kamp til stregen på ISO/IEC 27001 og ISO 27701 (GDPR) inspirationsseminar

Den 17. november 2020 afholder Bureau Veritas Inspirationsseminar med fokus på ISO/IEC 27001 og ISO 27701 (GDPR). I løbet af dagen får du et stærkt og grundlæggende kendskab til, hvad ISO-standarderne for informationssikkerhed kan gøre for din virksomhed, hvordan du bruger dem samt hvordan du sikrer alle aspekter i forhold til jeres virksomheds virkelighed og speciale.

Vi tager udgangspunkt i en case-virksomhed, og der bliver tid til at lære standarderne godt at kende ligesom der bliver rig mulighed for at tage tips og viden med tilbage til din virksomhed, som du kan sætte i din virksomheds kontekst.

Fokus for dagen bliver at sikre virksomhedens vitale informationer på bedst mulig måde og komme hele vejen rundt om alle aspekter ift. virksomhedsinformationer og persondata uden at efterlade huller, der vil kunne sætte en stoppe for din forretnings fortsatte drift.

Udbytte fra seminaret

Efter seminaret har du det fundamentale kendskab til, hvad de ISO-standarder kan gøre for din virksomhed, en forståelse for vigtigheden af grundlæggende forretningsprocesser for risikovurdering, ændringshåndtering og audit samt viden om, hvorfor en ISO-certificering efter disse standarder er en forretningsmæssig gevinst.

Inkluderet i deltagergebyret, får du et gratis medlemskab til én af vores netværksgrupper i resten af 2020. Vælg f.eks. mellem Leverandørstyring, Kvalitet eller Energi.

Vidste du at...

 

Mere end 1 ud af
3 virksomheder...

...styrer deres informationers sikkerhed via en certificering efter ISO/IEC 27001 eller en lignende standard? 

 

 

6 ud af 10
virksomheder...

 

...allerede har en eller flere procedurer på plads, der dækker databeskyttelse, informationssikkerhed og forretningskontinuitet? 

 

 

At en certificering
efter ISO/IEC 27001...

...og/eller ISO 27701 giver bedre bundlinje, en mere effektiv leverance af produkter og services samt reduktion af omkostninger?OBS: Vi følger Covid-19 situationen nøje, og forbeholder os ret til at afholde seminaret online, hvis dette bliver nødvendigt. Du kan læse mere om de sikkerhedsforanstaltninger vi gør os ifm. afholdelse af seminarer, kurser og lignende her.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte, Zanne Johnsson fra kursusafdelingen på telefon +45 2076 6585 eller mail kurser@dk.bureauveritas.com

Vi glæder os til at byde dig velkommen.