Dorte, Chemical consultant hos Bureau Veritas

Chemical Consultant
hos Bureau Veritas

Jeg begyndte at arbejde i kemikalie- og sikkerhedsrådgiverafdelingen hos Bureau Veritas for 1½ år siden, og jeg blev SÅ glad, da jeg fik stillingen. Mit hjerte banker for at gøre en forskel for andre både i store og små sammenhænge – og det får jeg mulighed for hos Bureau Veritas.

Jeg har mange forskellige arbejdsopgaver inden for kemi og arbejdsmiljø, og jeg holder især af at rådgive vores kunder omkring sikkerhedsdatablade og ny lovgivning. Det er en rigtig fed opgave at kunne sidde og arbejde med, for man er på pulsen af lovgivningen, og man hjælper danske virksomheder til et mere sikkert arbejdsmiljø.

Udover spændende arbejdsopgaver, så elsker jeg at komme på arbejde, fordi det er en fornøjelse at arbejde sammen med mine skønne, sjove og afsindig kompetente kollegaer. Arbejdsglæde kan komme i mange forklædninger, og her er fuld af highfives, hjælpende hænder og dårlige farjokes.

Kort fortalt er Bureau Veritas en dejlig arbejdsplads med søde mennesker og spændende arbejdsopgaver, der gør en forskel.

Læs også