Bureau Veritas' Kick Off 2021
- Towards a sustainable future...

Læs mere
Oplægsholdere på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021_1

Kick Off 2021

Kom på forkant med det seneste nye inden for bæredygtighed på Bureau Veritas' Kick Off 2021 den 7. januar 2021. Som deltager kan du se frem til spændende oplæg fra Danfoss, Aalborg Portland, Plus Pack, PolyTech A/S, Tommy Ahlers - tidligere uddannelses- og forskningsminister og nuværende klimaordfører samt Lise Kingo - tidligere CEO for FN's Global Compact - globalt initiativ til fremme af ansvarlig og bæredygtig forretningsførelse.

Oplægsholdere på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021_2
De 17 verdensmål på Bureau Veritas' Kick Off Seminar 2021

Kickstart 2021 sammen med Bureau Veritas

Kom på forkant med seneste nyt inden for bæredygtighed på Bureau Veritas' Kick Off 2021 torsdag den 7. januar 2021.

I løbet af det sidste år er verden blevet en anden, og alle borgere, myndigheder og virksomheder skal forholde sig til den nye Covid-19-virkelighed. Samtidigt står verden over for en række andre udfordringer omkring klima og bæredygtighed, så der er stadig – måske nu mere end nogensinde – brug for, at vi holder sammen og finder løsninger på fremtidens udfordringer i dag.

I 2021 holder vi Kick Off hos dig!

Bureau Veritas' Kick Off 2021 bliver afholdt online den 7. januar 2021 kl. 10:00 - 16:00.

Kollega-rabat
Ved samtidig tilmelding af 3 eller flere online deltagere fra samme virksomhed, får du 20% rabat på online billetter, når du angiver 'BV20' som ’voucher code’ ved tilmelding.

  • Online deltagelse på Bureau Veritas' Kick Off Seminar 2021, Bureau Veritas

    Lukket

    for tilmelding


 

Lise Kingo på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020
femårsstatus på verdensmålene: lederskab i fundamentalt ændret verden

Lise Kingo fik tilbage i 2015 en global toppost som bannerfører for integration af bæredygtighed og forretning. En af de vigtigste opgaver for Lise Kingo blev at engagere virksomheder verden over i gennemførelsen af de globale udviklings- og bæredygtighedsmål (SDG). På dagen fortæller hun om hendes erfaringer omkring den transformation, som verdensmålene inspirerer mange virksomheder verden over til at kaste sig ud i.

Læs mere

Tommy Ahlers på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021
Er bæredygtighed værd at investere i?

Tommy Ahlers har i særlig grad opmærksomheden rettet mod teknologi og grøn omstilling. Derfor var det måske ikke så mærkeligt, at han i 2019 blev Venstres klimaordfører og dermed partiets frontkæmper i de klimaforhandlinger, som står allerøverst på den politiske dagsorden i Danmark. På dagen vil I hører mere om, hvordan politikkere, borgere og virksomheder kan samles i en fælles kamp for en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere

Kim Fausing på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021
Danfoss skruer op for energioptimering og ned for CO2-udledning i hele verden

Danfoss spiller en væsentlig rolle i den globale grønne omstilling ved at fremme energieffektivitet, muliggøre elektrificering og minimere CO2-udledning. Virksomhedens løsninger hjælper dermed hele verden med at skabe bæredygtig vækst. På dagen vil I høre mere om Danfoss’ visioner for sig selv og en mere bæredygtig verden.

Læs mere

Mads Kirkegaard på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021
Verdensmålscertificering giver en vingebredde i forspring

PolyTech er certifieret efter en række standarder, og senest er PolyTech blevet verdensmålcertificeret, hvilket har haft stor værdi for både de interne og eksterne forhold. På dagen vil I høre mere om, hvordan en verdensmålcertificeringen har givet PolyTech en vingebredde i forspring som leverandør til den vindmølleindustri, som har stor fokus på både lønsomhed og bæredygtighed.

Læs mere

Michael Lundgaard Thomsen på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021
Stort potentiale for grøn omstilling hos klassens tunge drenge

Aalborg Portland har en lang tradition for socialt og miljømæssigt ansvar og har stor fokus på bæredygtig produktion af bæredygtige produkter. Virksomheden oplever en voksende efterspørgsel efter bæredygtige produkter, og har en vision om at reducere med 30% i CO2-udledningen inden 2030 i forhold til 1990. På dagen vil I høre mere om Aalborg Portlands indsatser og partnerskabets anbefalinger til regeringen.

Læs mere

Camilla Haustrup Hermansen på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021
fremtiden er cirkulær! - udvikling af morgendagens løsninger i dag

Plus Pack har fokus på cirkulær økonomi ved at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb så længe som muligt. Genbrug og genanvendelige produkter, der bidrager til en cirkulær økonomi og dermed en mere bæredygtig verden, tænkes ind i produkternes allerførste faser. På dagen møder I 4. Haustrup-generation af Plus Pack, som fortæller om, hvordan de arbejder med cirkulær økonomi.

Læs mere

 

 

Spørgsmål
+45 7731 1000