Video file

Kick Off 2022

Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust kommer du på forkant med seneste nyt inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, cybersecurity og bæredygtighed. I 2022 er det overordnede tema for dagen Shaping a World of Trust, og fælles for dagens 9 oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity.

Image
Program til Bureau Veritas Kick Off 2022

 

Shaping a world of trust

På Bureau Veritas Kick Off 2022 får du fornøjelsen af at opleve hele 4 keynote speakers og 6 spændende virksomhedscases fortælle om bæredygtighed og cybersecurity.

De 4 keynote speakers, der gæster Bureau Veritas’ Kick Off 2022, er Group CFO, Michael Ebbe fra DSV A/S, Jens Myrup Pedersen, Professor i Cybersikkerhed på Aalborg Universitet og træner for det Danske Cyberlandshold, Mogens Lykketoft, og Anders Morgenthaler, tegner, instruktør og klimaaktivist.

Herudover får du mulighed for at høre 3 ud af de 6 virksomhedscases fra Blue Water Shipping A/S, Statkraft, Everfuel A/S, Kompan A/S, BESTSELLER og Aller Aqua A/S. Læs mere under hvert oplæg og i dagens program.

Image
Michael Ebbe på Bureau Veritas' Kick Off 2022
DSV - verdens nu tredjestørste transport- og logistik- virksomhed ved Michael Ebbe

I 2021 modtog DSV A/S, som er verdens tredjestørste transport- og logistikvirksomhed, et multicertifikat, der dækker både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø for flere end fem hundrede af virksomhedens kontorer i hele verden. Hør mere omkring, virksomhedens fremtid, hvordan det er lykkedes DSV A/S at integrere opkøbene af Panalpina og Global Integrated Logisitics (GIL), og hvorfor det er så vigtigt at arbejde med skalerbare og ensrettede processer hos DSV A/S.

Læs mere

Image
Jens Myrup Pedersen, Cyberlandsholdet, Bureau Veritas Kick Off 2022
Cybersikkerhed i 2022 - Hvad gør hackerne, og hvad gør vi? Tænk som en hacker ved Jens Myrup Pedersen

Et vigtigt element i at forsvare sig mod angreb er at forstå hvordan forskellige grupper af hackere tænker og arbejder: Hvad er deres motiver, hvilke evner og kapabiliteter har de, og hvilke ressourcer råder de over?

På dagen vil Jens Myrup Pedersen komme ind på, hvordan de forskellige grupper af hackere arbejder, og hvordan man som virksomhed bedst ruster sig mod et stadigt mere komplekst og alvorligt trusselsbillede. 

Læs mere

Image
Mogens Lykketoft, forhenværende minister, Bureau Veritas Kick Off 2022
EUROPA I FLAMMER – NYE RAMMER FOR KLIMA, BÆREDYGTIGHED OG SAMHANDEL ved Mogens lykketoft

Med Ruslands invasion af Ukraine er Europa ændret. Vi skal som borgere, virksomheder og samfund indstille os på en ny virkelighed, som har væsentlig betydning for vores fremtid.

Mogens Lykketoft vil analysere situationen og kæde de seneste begivenheder sammen med andre historiske pejlemærker. Han vil desuden give sit bud på den nye virkelighed, og til sidst vurdere betydningen for Danmark og forceringen af den grønne omstilling.

Læs mere

Image
Anders Morgenthaler og Anne Ahn på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2022
En klimakativist in action: try hard ved Anders morgenthaler & Anne Ahn Lund

I forbindelse med udviklingen af komedieserien Try Hard, var det afgørende for Anders Morgenthaler, at den blev produceret så klimavenligt som muligt, og han ansatte derfor Anne Ahn som bæredygtighedskonsulent. I fællesskab lykkedes det dem at reducere CO2-aftrykket med 50% i forhold til en konventionel produktion. Hør bl.a. om, hvorfor klima skal på dagsordenen og få hans bud på, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet kan blive mere klimaorienteret.

Læs mere

Tid og sted

I år afholdes Bureau Veritas Kick Off 2022 i Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia. Vi glæder os til at se dig torsdag den 11. august fra kl. 08:30 - 16:30.


 


 

                                  Cybersecurity      


                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Kari-Anne Larmerud på Bureau Veritas Kick Off 2022
fremtidens grønne energiproduktion er kritisk infrastruktur - og et oplagt mål for cyberangreb ved Kari-Anne Larmerud

Som Norges største energikoncern er Statkraft en afgørende aktør i den kritiske infrastruktur, og kriminelle, terrorister og andre ondsindede personer har for længst fået øjnene op for, at et angreb på energiproduktionen er et angreb på hele samfundet. Hør mere om Statskrafts indsats for at sikre informationssikkerheden i virksomheden og håndteringen af denne opgave på et globalt niveau.

Læs mere

Image
Thorsten Kranz på Bureau Veritas Kick Off 2022
når hackere hakker til - informationssikkerhed når det virkelig gælder ved Thorsten Kranz

Blue Water Shipping A/S' services er understøttet af et globalt IT-system, der sikrer, at kunder altid kan spore pakker, containere, skibe mv., og være på forkant med sine leveringer. Virksomheden er derfor meget afhængig af sine IT-systemer og har – som også andre aktører i transportbranchen – været udsat for angreb fra hackere. Hør mere omkring deres arbejde med informationssikkerhed, hvordan et hackerangreb ser ud indefra og erfaringer omkring, hvordan virksomheder kan øge deres cybersecurity.

Læs mere

Image
Thomas Janke på Bureau Veritas Kick Off 2022
INFORMATIONSSIKKERHED SOM MERE END EN MODEDILLE ved Thomas janke

Udveksling af data er afgørende for en effektiv produktion hos BESTSELLER. Store dele af den digitale instrastruktur er outsourcet til leverandører, som i samarbejde med BESTSELLER skal sikre et højt sikkerhedsniveau og minimering af cyberrisici. Hør mere om, hvordan BESTSELLER  forholder sig til Cybersecurity, deres erfaringer og hvordan de håndterer konkrekte løsninger bl.a. omkring virksomhedens centrale logistikfunktion.

Læs mere

                                  Bæredygtighed      


                

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image
Dorthe Thorup-Kjærulff på Bureau Veritas Kick Off 2022
Kompan goes green og gør validering af co2-regnskab til en leg ved Dorthe Thorup-kjærulff

Kompan A/S har en lang tradition for at arbejde med kvalitet, miljø og bæredygtighed, og designer, fremstiller og installerer hver måned  mere end 1.000 legepladser og fitnessområder på tværs af 90 lande. Hør mere om KOMPAN A/S' strategi ”Go green” og bliv inspireret af innovative løsninger, der gør bæredygtighed til en leg.

Læs mere

Image
Jacob Krogsgaard på Bureau Veritas Kick Off 2022
Hydrogen og power-to-x: Fremtidens energiløsning? ved Jacob krogsgaard

Everfuel A/S er et førende europæisk brintbrændstoffirma med fokus på at kommercialisere konkurrencedygtigt brint til grøn transport i stor skala, målrettet bus-, lastbil- og taxiflåder med langsigtede kundekontrakter. På Kick Off 2022 vil Jacob Krogsgaard, CEO i Everful A/S, fortælle mere om mulighederne med brint, og hvordan udfordringer omkring bl.a. distribution kan løses, samt give os en indsigt i Triangle Energy Alliance.

Læs mere

Image
Henrik og Mette fra Aller Aqua på Bureau Veritas Kick Off 2022
CO2-aftryk dokumenteret så klart som vand ved Henrik T. Halken og Mette R. Nørrelykke

Mange virksomheder har fokus på reduktion af CO2-udledning, men hos Aller Aqua har man ønsket at gå skridtet videre. På Kick Off 2022 kan du høre mere om processen og en række konkrete indsatser som f.eks. udfasning af indkøb af sydamerikansk soja, og bliv klogere på, hvorfor virksomheden ønsker at sætte fokus på foder med lav CO2-udledning.

Læs mere

                                                                  Spørgsmål               
+45 7731 1000