IATF

Kurser i IATF 16949-akademiet

Gennem årtier har aktørerne i bilindustrien opbygget en række fælles værktøjer, som har skabt markante kvalitetsmæssige forbedringer gennem hele forsyningskæden.

Men det er ikke kun her, at toptunet kvalitetsledelse viser sin værdi. Langt de fleste virksomheder har nemlig gavn og glæde af at forbedre planlægningen, styrke processerne samt minimere fejlene og omkostningerne. Det kan man lære af bilindustrien. Kom under kølerhjelmen på disse forbedringsværktøjer og giv kvalitetsarbejdet fuld gas.

Ofte er det de tre små bogstaver ”GTI” på bilens bagende, der afslører særlige kvaliteter. Nu kan du også komme på fornavn med FMEA, PPAP, APQP og de øvrige kvalitetsværktøjer, som giver dig ekstra hestekræfter i kundedialogen. Værktøjerne er alle en del af IATF 16949, som er krumtappen i bilindustriens kvalitetsarbejde.

Disse værktøjer har fokus på 0-fejl, 100% leveringssikkerhed, små tolerancer og stor præcision. Noget, som er et krav for alle leverandører til bilindustrien, men som mange andre virksomheder også kan have stor glæde af. De stærke resultater har bl.a. bevirket, at værktøjerne i høj grad også er blevet implementeret i vindindustrien. Vil du løfte overliggeren for din virksomheds kvalitetsledelse og give dig selv nye udviklingsmuligheder? Så har Bureau Veritas tilbuddet til dig.

kontakt

Kursusafdelingen
Telefon: +45 7731 1000
Mail: kurser@dk.bureauveritas.com