Bureau Veritas overrækker sit første danske ISO 22301 certifikat til B4Restore A/S
Case studies

Bureau Veritas overrækker sit første danske ISO 22301 certifikat til B4Restore A/S

11.29.21

IT-virksomheden, B4Restore A/S, modtager det første danske ISO 22301 certifikat for forretningskontinuitet overrakt af Bureau Veritas.

B4Restore A/S, der leverer sikkerhedsløsninger indenfor IT-infrastruktur, har siden år 2015 været certificeret i henhold til ISO 27001 standarden for informationssikkerhed, og nu kan den danske IT-virksomhed stolt tilføje ISO 22301 standarden for forretningskontinuitet til samlingen.

Implementeringen af ISO 22301 imødekommer de stadig stigende krav til sikker behandling og opbevaring af data som B4Restore A/S, der specialiserer sig i at opbevare data for større virksomheder og organisationer, møder i takt med, at truslen fra cyberangreb stiger.

”Truslen fra cyberangreb er kritisk for alle virksomheder og institutioner, og vi møder stadig stigende krav fra vores kunder på sikkerhedsområdet. Derfor ser vi ISO 22301 som en naturlig udvikling i forhold til at sikre forretningskontinuitet i tilfælde af worst-case-scenarier,” fortæller Jørgen Pedersen, COO/CISO hos B4Restore A/S.

ISO 27001 og ISO 22301 sikrer kontinuerlig optimering

ISO 27001 og ISO 22301 understøtter virksomhedens ambitioner om at være branchens bedste, idet ledelsessystemerne sikrer kontinuerlig optimering af processerne inden for informationssikkerhed og forretningskontinuitet.

”Ambitionen om at være branchens bedste stiller store krav til informationssikkerhed og forretningskontinuitet, og vi er meget bevidste om, at dette er en rejse, hvor vi fortsat skal forbedre og tilpasse vores processer til de stigende krav i markedet,” fortæller Henrik Lind, CEO hos B4Restore A/S, og fortsætter:

”Vores certificeringer er en vigtig del af dette, og vi har valgt Bureau Veritas som certificeringsorgan, da de og deres auditorer netop stiller store og relevante krav til processer og ledelsessystemer, og dermed kan understøtte os i vores ambition om at være branchens bedste.”

Om ISO 22301

Den internationale standard for forretningskontinuitet, ISO 22301, forbedrer din virksomheds modstandsdygtighed og hjælper med at etablere en strategi for udefrakommende risici, der kan kompromittere din virksomheds sikkerhed eller forsyningskæde. Læs mere om ISO 22301.

Om ISO 27001

Ved at implementere den internationale standard for informationssikkerhed, ISO 27001, beskytter du fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af din virksomheds informationer og data gennem en struktureret tilgang til informationssikkerhed. Læs mere om ISO 27001.

Om B4Restore A/S

B4Restore A/S, der blev stiftet i 2003, specialiserer sig i at opbevare data for større virksomheder og organisationer globalt. IT-virksomheden er en af Nordens førende udbydere af Storage-as-a-Service og Backup-as-a-Service.