Safety comes first at Nel Hydrogen, Bureau Veritas
Case studies

Sikkerheden kommer først hos Nel Hydrogen

09.28.21

Nel Hydrogen har siden 2016 haft et tæt samarbejde med Bureau Veritas for at garantere sikkerhed og en høj kvalitet i virksomheden.

Hos Nel Hydrogen er sikkerheden vigtigst. Virksomheden stræber efter at udvikle sine H2Stations™, så de er så sikre som muligt og at fremstille disse i så høj kvalitet som muligt. For at opnå disse mål indgik Nel Hydrogen i 2016 et samarbejde med Bureau Veritas på det europæiske marked.

“Samarbejdet med Bureau Veritas giver os den ekstra forsikring, at vores systemer overholder love og forordninger og er sikre at bruge – både fra et produktions- og et produktperspektiv. Derudover øger Bureau Veritas’ certificering af vores H2stations™ troværdigheden, når lokale myndigheder skal godkende disse,” siger Karsten Poulsen, Vice President Operations, Nel Hydrogen. Han har rosende ord til samarbejdet med Bureau Veritas:

“Bureau Veritas yder kompetent service, når de vurderer overensstemmelsen med national og europæisk lovgivning, regler og standarder. I det daglige oplever vi, at de inspektører, der går rundt hos os, er meget imødekommende og fleksible, hvilket betyder, at alt forløber glat og fleksibelt, når vores produktion og on-site installationer skal certificeres.”

Ambitiøse vækstplaner for de kommende år

Samarbejdet mellem Nel Hydrogen og Bureau Veritas har udviklet sig siden 2016. Bureau Veritas har fået en vigtig rolle som uafhængigt inspektions- og certificeringsorgan i produktudviklingen, og som akkrediteret tredjepart der udfører udviklingsvurderinger og inspektioner, mens produktionen er i gang og i forbindelse med den endelige installation på stedet.

”Bureau Veritas har fået adgang til og udfordret os på vores design ved at sikre, at alt udstyr er designet i henhold til de gældende direktiver og lovgivninger, særligt direktivet om trykbærende udstyr (PED 2014/68/EU). Derudover er Bureau Veritas blevet en naturlig del af vores daglige arbejde på fabrikken som bemyndiget repræsentant, der udfører (performing line walks), inspektioner og certificeringer af vores komponenter og H2Stations™,” siger Karsten Poulsen. Han forudser, at samarbejdet vil vokse endnu mere i de kommende år:

“Nel Hydrogen har ambitiøse vækstplaner for de kommende år, og vi sigter efter at sikre, at grøn hydrogen får en central rolle i energiomstillingen. Der vil løbende blive udviklet nye produkter for at imødekomme markedskravene, og vi forventer, at Bureau Veritas kommer til at spille en rolle i vores næste vigtige skridt."

Om Nel Hydrogen

Nel er en global hydrogenvirksomhed, som leverer optimale løsninger til at fremstille, opbevare og distribuere hydrogen fra vedvarende energikilder. Det er deres vision at tilbyde generationer ren energi i al evighed. De går forrest inden for hydrogenindustrien mod en mere bæredygtig fremtid.