Falck Ambulance DK vælger virksomhedstilpassede kurser, Bureau Veritas
Case studies

Falck Ambulance DK vælger virksomhedstilpassede kurser

02.23.21
| 23. februar 2021

Hos Falck Ambulance DK er medarbejdernes kursus- og kompetencebehov i højsædet, og derfor benytter virksomheden sig i høj grad af mulighederne for virksomhedstilpassede kurser hos Bureau Veritas, hvor undervisningen er tilpasset virksomhedens behov.

”Udbyttet af vores virksomhedstilpassede kurser har været helt perfekt. Det har specifikt taget udgangspunkt i virksomhedens organisation, og er dermed blevet tilpasset således, at hverdagseksempler kunne inddrages i undervisningen,” fortæller Morten Westy, Seniorkonsulent og Lead for Kvalitetsenheden hos Falck Ambulance DK, og fortsætter:


”Det har lettet forståelsen og tilgangen i forhold til de udfordringer eller spørgsmål, man måtte have i forbindelse med ISO-standarder og risikostyring. Jeg synes derfor, at vi har opnået et virksomhedstilpasset værktøj, som vi har kunne gøre brug af med det samme.”

Undervisning med forståelse for virksomheden

Udvalget af kurser, som Falck Ambulance DK gennem tiden har valgt at gennemføre som virksomhedstilpassede kurser, spænder fra alt fra Intern Auditor kursus til Risk Management kursus, og virksomheden oplever generelt en stor lydhørhed over for deres ønsker til kursus, indhold og underviser:

”Vi har ønsket at gøre brug af den samme underviser, hvilket Bureau Veritas altid har gjort til en mulighed. Det har vi set som en stor fordel, da underviseren dermed kender organisationen og deltagerne i forvejen, hvor flertallet ofte er gengangere. Dette afstedkommer en meget mere personlig undervisning og forståelse af organisationens sammensætning,” fortæller Morten Westy.


Morten Westy er heller ikke i tvivl om, at Falck Ambulance DK også kommer til at benytte sig af mulighederne for forskellige virksomhedstilpassede kurser hos Bureau Veritas i fremtiden, når medarbejderne skal have opdateret deres viden og kompetencer inden for ISO-standarderne.

Om virksomhedstilpassede kurser

Bureau Veritas tilbyder virksomhedstilpassede kurser, som er skræddersyet til din virksomheds behov og samtidig giver nogle fordele til dig, der skal have uddannet flere medarbejdere på én gang. Du er velkommen til at kontakte kursusafdelingen på 7731 1000 eller kurser@bureauveritas.com, hvis du vil høre mere om de virksomhedstilpassede muligheder.